EN

Green Media | An ecotainment concept | Art - Joy - Spirit

Viziune

Art • Joy • Spirit

Viziune | Art- Joy - Spirit

Suntem suma alegerilor şi visurilor noastre, iar odată cu Green Media am ales să punem în valoare „partea verde“ a vieţii artistice şi culturale. Pentru că adevăratele valori sunt proaspete şi pline de energie, au ţinută şi mai ales calitate.

Ecotainmentul este la ora actuală un concept mai puţin cunoscut sub această denumire. E de fapt un nou mod de abordare a valorilor vieţii. A lucrurilor pozitive, clasice, dar şi moderne, care protejează viul, frumosul, valoarea creaţiei cu sens.

Ecotainment nu este decât un alt termen pentru a defini, proteja şi susţine actul artistic, într-o abordare asumat subiectivă şi „empathetically correct“. Poate şi din dorinţa de a ne delimita de trivial, de prost-gust, de  personajele de la  „pagina x“ care au invadat entertainmentul.

GreenMedia este un proiect izvorat din dorinţa noastră de frumos şi de materializare a visurile în care credem.

…Organizăm evenimente culturale şi ne ocupăm de imaginea şi de promovarea artiştilor implicaţi, pe care îi reprezentăm şi în calitate de impresari.

Suntem originali, eficienţi, subiectivi, talentaţi. Ne place să aducem bucurie prin ceea ce creăm. Indiferent că este vorba de un articol, de o imagine, de un afiş, de un eveniment, de un concept ori de alte (uni)versuri.

Comunicăm natural, fără E-uri și adaosuri de lemn. La locul și timpul cuvenit eficienței.